Torsdag

00.35

Orkar inte skriva vad jag har gjort under den senaste tiden, kan bara säga att jag lever loppan men har saknat min andra lilla loppa Nalin.

De här inlägget är endast till för Nalin, hon har ju så tråkit nu när hon har vänt dygnet fel så vad gör man inte för sin raifel?
Ajaa, så jävla kul är det att bara skriva om ingenting..... Men jag sa till Nalin att vi skulle börja våra nya liv, träna, sluta skolka, supa och umgosas mer tror jag de va så så kommer de bli :)

Hörru raifel vi kanske ska köra sharader snart igen som vi gjorde direkt när vi kom in hos Sanna ?

Jag kanske ska skriva en saga til dej???

De var en gång en raifel och en aifel dom kunde byta namn på helgerna till orspi. Dom skrattar högt och skämms inte för nånting. Dom älskar att busa och leka rövare. ja kort och gott deras liv pluss en massa hjältar med i bilden så som stålmannen som ofta använder orden lek inte tuff eller  försöker du leka rolig.

Ja jätte roligt vaaaaaa. men nu har jag skrivit här för att du ska kunna läsa något.  och imorn i skolan vet du vem vi  ska förfölja ;)

Puss på dej Nalin, jag älskar dig <3



Tisdag

11.29

Vaknade nyss hos syster Ida och hennes kille Daniel.
Somnade ganska tidigt igår, var skit trött.

Fredag:
Var med Bubba,vi åkte till Degerfors på den sugigaste festen jag nånsin har varit på. Träffade Linus, Jocke, Jenna och Jossan där. Vi tog en buss hem till Karlskoga vid 5 över 12. Efter det gick jag och Linus och mötte Kristian för vi skulle följa med dom på någon fest men det var ganska tråkit så jag åkte hem, träffade Johan och co så de var kul :)

Lördag:
Vaknade hemma, typ gjorde inte så mycke. Åkte till Linus för att dricka kaffe och prata. Efter det åkte jag med bussen till Örebro där jag träffade Nalin. Dennis ringde mej och frågade fall jag kunde fixa öl till dom, det kunde jag så de var bara att stressa tillbaka till Karlskoga igen. Senare på kvällen åkte jag, Nalin, Jocke och Linus till Jessika och festade lite. Jag skulle egentligen inte dricka något, men åkte iväg och köpte sprit så jag misslyckades...... Kom hem vid 5, kvällen var super kul !

Söndag:
Nalin sov hos me, vi vaknade, städade lite, tog de lungt. Vi åkte ner till Sandviken för att vi skulle äta pizza, jag hade INGA pengar kvar på mitt kort, och Nalin hade typ 100 kr kvar så vi delade på en pizza. Efter det gick vi runt lite i Sandviken och pratade typ. Hon skulle till Örebro och jag skulle hem.
Senare på kvällen träffade jag Jessika och några till, kom hem vid typ 3 på natten. Träffade Johan och Linus så det var jätte kul :)

Måndag:
Vaknade vid 7 åkte till Stockholm, träffade Ida och Daniel. Jag, mamma, Amanda, Linda, Noah, Ida och Daniel gick runt lite och käkade och kollade affärer osåå . Kul :)

 

22.23

Har inte skrivit på ettag nu men jag drar väl allt från i fredas då.

Fredag:
Nalin kommer hem till mej och vi gör oss i ordning för att dra på fest hos Alkis, sjukt att vi var så tidiga som vi var, vi brukar typ komma ut vi 8-9 men nu kom vi ut vid halv 7 -7, så de var rätt soft. Pappa skjussade ner oss till Alkis men föst åkte vi och hämtade Bubba och Påsen som man inte har träffat på as länge så de va kul.
När vi kom till Alkis så var det endel folk där.
Vi började dricka sen tar Alkis fram polskvodka som jag bara var tvungen att prova och det blev kanske lite för mycket prova där. Minns typ ingenting men jag spydde ganske mycket, vilket jag inte har gjort på ett bra jävla tag, haha . Min kväll slutade väl kanske runt 22.00 vad vet jag. Kommer ihåg att jag sa till Nalin, vi är på imorn igen!




Lördan:
Vaknar upp hos David och Amanda för det var hon som hämtade mej på fredan, vaknade väl typ vid halv 9 och var inte ett dugg bakfull lite full fortfarande och lite skakig annars lungt. Hon skjussade hem mej innan hon skulle börja jobba klockan 10.00 typ . När jag kom hem käkade jag frulle med mamma och pappa. Sen låg jag i min säng och lyssnade på musik ett bra tag. Efter det kommer Nalin hit igen när jag står i duschen och vi skrattade. Efter det gjorde vi i ordning oss igen och lyssnade på musik. Sen bar det ner till Alkis igen. Kvällen blev super kul och jag dansade och drack, hela natten och det slutade med att jag somnade på toan. Träffade Geilan den kvällen, as kul har inte träffat honom på jävlit länge så de va toppen.Träffade Elin också, as kul att träffa henne ju!





Söndan:
Vaknade upp i Alkis mammas säng, fick reda på att Nalin hade gått dit med mej från toan eller nått sånt vettefan, lånar ett par byxor av Alkis sen märker jag att jag har så jävla ont i näsan och har en fläskläpp på överläppen, vet inte hur det gick till och de lär jag aldrig ska få reda på heller. Efter det började jag och Nalin städa köket och tog 1-2 shootar var. Efter det gick vi upp på övervåningen och städade lite där uppe med. Sen ringde jag Amanda och frågade fall hon kunde hämta mej så de gjorde hon, samtidigt som Nalin fick skjuss av Oliver.  Kommer hem och Johanna, mamma, pappa och Jezpher är där. Mysigt men var lite bakfull eller så då.
På söndas kvällen / eftermiddan åker jag till Nalin och vi ska äta pizza på Amos jobb, men det blev inte så. Istället käkade vi på Mc donalds med Johan och Harris. Efter Mc donalds åkte vi till bergslagskolans parkering och vi sitter och snackar ett bra tag. Vi kommer tillbaka till Nalin och ska kolla på en film, minns inte vad den hette men de var någon jävla vampyr film som alla ÖVERSKATTADE så mycket som i sjäva verket var så jävla dålig.. Sov hos Nalin men jag somnade efter henne så jag låg väl vaken till klockan 4- halv 5 typ . Mysit att sova där iaf =)



Måndan:
Mamma ringer min mobil och sejer att vi ska gå upp och ja sejer ja de e klart vi går upp . Nalins mamma väcker oss 100 gånger och sejer att vi ska gå upp men vi går aldrig upp. Men till slut vaknar jag till och kollar på klockan och då var de lunch dax i skolan så jag väcker Nalin vi gör oss i ordning för skolan och drar till matsalen på momangen xD.
Efter det hände det inte så mycket tror jag.

Tisdan:
Skit duktig i skolan , annars var jag i örebro med Nalin och KH :)



Onsdan:
Går på en lektion i skolan, åker hem med mamma och Matilda i bilen. Matilda berättar som vanlig för mamma att jag inte har varit på lektionerna så jag får damp i bilen :S kommer hem, städar lite, lyssnar på musik. Pluggar och sen kom Johan hit och hjälpte mej med pluggandet. Måste även tillägga att jag rammlade i trappan haha ! :D Senare kommer jag på världens bästa idé och säger den till Nalin, och jag hoppas idén håller :O Träffar även Edvall och han kompis i skolan, de var mysit!



Torsdag:
Helt perfekt dag i skolan idag, har skött mej hela dagen. Kommer hem och sötaste Jezpher står på gården. Myspys. Vi åker till farmor och fikar sen går vi på stan en stund, sen till cheapy för att Linda skulle handla någonting där. Sen bar det av till solstudion, har kännt mej as blek för att jag inte solade i tisdas :S . Kommer hem och sätter mej och pluggar, får hjälp av underbara mamma. Sitter till typ 8 sen går jag och Jezpher ner på mitt rum för att han ville se sagan om ringen, så han tittade jag och jag gick och badade , sen kom han upp och skulle käka kvällis. När jag var klar så kom han ner igen och slår på sagan om ringen igen, jag lägger mej i sängen med datorn och min underbara lånade bok Bibeln som jag har bestämmt mej för att läsa ut. Nu ligger jag här och inte gör ett piss, funderar på att lägga ifrån mej datorn, gå upp till TV:n där uppe och lägga mej o kolla på den och tjata i telefon samtidigt , underbart eller vad ? :P


RSS 2.0